Financiële Vrijheid Coaching Traject

Meer financiële rust, overzicht en vrijheid

Herken je dit?

Hoe zou het voor je zijn als

In het Financiële Vrijheid Coaching Traject begeleid ik je 6 maanden lang zodat jij overzicht krijgt in je geld en leert hoe je aan het einde van je maand meer geld overhoudt. Zo kun je (meer) gaan sparen, je pensioen opbouwen, leuke dingen doen én beginnen met het opbouwen van vermogen.

Wat betekent dit concreet?

8 Persoonlijke sessies waarin ik je begeleid naar meer inzicht in je financiële situatie.

We gaan samen jouw financiële dromen en verlangens ontdekken en in kaart brengen en vertalen dat vervolgens naar een praktisch stappenplan zodat je precies weet hoe en wanneer je die dromen bereikt!

Je weet hoe je vermogen op kunt bouwen door sparen, pensioen opbouw, beleggen en / of andere investeringen.

Ik leer je hoe je minstens 6 maanden financieel vooruit kunt kijken zodat je kunt plannen voor grotere uitgaven zoals vakanties, kerst of een nieuwe eettafel en -stoelen. Zo kom je niet steeds weer voor verrassingen te staan!

Wat het jou oplevert is:

De investering voor het Financiële Vrijheid Traject is slechts

€1997 exclusief BTW

(of 4 termijnen van 525 euro exclusief btw)

Kennismaking

Omdat we gedurende 5 maanden intensief gaan samenwerken, moet het natuurlijk wel klikken tussen ons! Daar komen we maar op een manier achter, dus klik hieronder dan plannen we een call in!

Veelgestelde vragen

Als je niet van de getallen bent en er ook nog eens tegenop ziet om met je geld aan de slag te gaan dan is dit juist voor jou! Hoe minder jij ‘aan’ gaat van geld op dit moment, hoe langer je het zult laten liggen en hoe meer je dus in te halen hebt. En zeg eens eerlijk: als je geld nu niets vindt, word je niet spontaan over 1 jaar wakker dat je het dan wel leuk vind, lijkt me zo. Niet alleen maak ik geld makkelijk en zelfs leuk, geld is natuurlijk ook gewoon hartstikke belangrijk, of je het nou leuk vindt of niet. 

Mijn ervaring is dat “een rommeltje” vaak betekent dat het chaotisch is in je hoofd en dat je totaal niet weet waar je geld heen gaat, maar niet zozeer dat je geld echt all over the place is. Dus ik kan redelijk snel orde scheppen samen met jou, ja. En dat overzicht gaan we dan gebruiken om echte financiële doelstellingen en plannen te maken. Dat kan prima in 5 maanden, al hangt dat natuurlijk ook van je eigen inzet af :).

Ik heb de laatste 20 jaar een heerlijke mix van ervaring opgedaan die ik nu perfect kan toepassen als geldcoach! Naast dat ik 2 boeken over personal finance heb geschreven, waarvan 1 een bestseller, heb ik ook 14 jaar in het onderwijs gewerkt. Van daaruit heb ik dan ook veel praktische kennis en kunde over in simpele taal kunnen uitleggen én motivatie technieken opgedaan. En last but not least heb ik psychologie gestudeerd waardoor ik het een en ander weet over mindset, gedrag en gewoontes. What else do you want?

Denk jij nu: ja ik wil dit echt en ik ga nú de volgende stap zetten naar meer geld, meer vrijheid en minder financiële onrust? Boek dan meteen een vrijblijvende kennismaking in!

Yes ik wil een call inplannen!