Ervaringen

Dit is wat anderen zeggen over werken met mij

Natalja Kersten

Wat was concreet je pijn, je probleem of je frustratie toen je met mij begon te werken?
Doordat ik niet goed inzicht had in mijn financiën, heb ik mij erg afhankelijk gevoeld van anderen, soms zelfs onwetend op dit vlak (dom), onzelfstandig als persoon, het is een soort taboe waar niemand openlijk over spreekt, hoe ieder privé met geldzaken omgaat.

Als zzp’er wilde ik hier strategisch en handig mee om leren gaan, door overzicht te creëeren en vanuit een goed plan. Hier heeft Inge erg goed mee geholpen met behulp van een erg duidelijk en overzichtelijk financieel format en maandelijkse calls. Heel erg bedankt Inge!

Waarom zou je anderen aanraden met mij te werken?
Om rust, overzicht en ruimte te creëren in je financiën en daardoor ook in je hoofd. Inge is een erg betrokken, rustige, maar duidelijke, lieve coach. Ik zou iedereen aanraden om samen met haar eens naar je financiën te laten kijken.

Roëlla Vermeiren

Ik kan echt iedereen een traject bij Inge aanraden. Ze heeft me op zoveel vlakken geholpen. Ik heb enorm veel inzicht in mijn financiën zowel zakelijk als prive waardoor ik in staat ben om goede keuzes te maken voor nu en de toekomst. Het geeft enorm veel rust om te weten hoe je er nu voor staat en wat je nodig hebt om nu en in de toekomst financieel gezond te zijn en te blijven. Inge maakt de lastige onderwerpen makkelijk, denkt enorm goed mee en zorgt ervoor dat je echt grip krijgt op je financiën. Een enorm waardevol traject waar ik nog heel lang super veel profijt van ga hebben!

Susanne Hörchner

Wat was concreet je pijn, je probleem of je frustratie toen je met mij begon te werken?
Ik had totaal geen overzicht inzake mijn financiële situatie. Zowel privé als zakelijke leefde ik vooral bij de dag. Het zat me dwars dat ik niets voor mijn ouderdomspensioen geregeld had als ondernemer. Ik wilde ook wel graag geld investeren, maar had geen idee hoe of waar dat te doen.

Wat is het grootste resultaat dat je samen met mij bereikt hebt?
Totale transparantie in zowel mijn privé als zakelijke financiën. Prachtige documenten om alles in bij te houden (van Inge ontvangen en door haar ontworpen) die super relaxt zijn om mee te werken. Ik weet nu hoe ik ervoor sta als ik wil stoppen met werken en ik heb ook de eerste stappen gezet om te gaan investeren.

Waarom zou je anderen aanraden met mij te werken?
Je bent vriendelijk, flexibel en geduldig. Geen vraag is ‘te dom’ je legt alles uit op iemands eigen niveau en je hebt duidelijk veel kennis van zaken. Ook heb je er begrip voor dat deze materie voor de leek soms heel taai is en moeilijk om doorheen te komen. Je begeleidt iemand er echt doorheen en juicht alle resultaten toe.

Lisa van Wayenburg

Wat was concreet je pijn, je probleem of je frustratie toen je met mij begon te werken?

Continue aanwezig gevoel van onrust en angst vanwege de financiële status van ons huishouden. Ik wilde mijn eigen praktijk opstarten maar durfde het niet aan. Hoe gingen we dit financieel dan doen? Uitstelgedrag (en daarmee meer onrust) om hier echt naar te gaan kijken was het gevolg .

Wat is het grootste resultaat dat je samen met mij bereikt hebt?
We sparen consequent voor specifieke doelen én zijn ons bewust van ons uitgaven patroon. Hierdoor kan ik meer genieten van de momenten dat we uiteten gaan, een dagje uit hebben of cadeau’s geven. Want ik weet zeker dat het financieel kan. Ik ben gestart met het opbouwen van mijn pensioen. Ik voel rust omdat ik weet aan welke knoppen ik moet draaien als ik minder omzet draai. En ik kan eind dit jaar met een gerust gevoel met verlof (want ook dit is nu financieel voorbereid) en genieten van de komst van ons eerste kindje.

Waarom zou je anderen aanraden met mij te werken?
Je hebt beschikking tot een toolbox die je je hele leven kan gebruiken. Geld is altijd en overal een ‘ding’, maar op deze manier kan je er voor zorgen dat het vóór je gaat werken. En het geen last is, zo heb ik het altijd ervaren.

Caroline Adriaanse

Wat was concreet je pijn, je probleem of je frustratie toen je met mij begon te werken?
Ik had het gevoel altijd geld te kort te hebben. EN ik wist nooit of iets (zoals uit eten ofzo) wel kon.

Wat is het grootste resultaat dat je samen met mij bereikt hebt?
orde en inzicht. Potjes gemaakt zodat er overzicht is in wat wel en niet kan. en natuurlijk eindelijk gestart met die pensioen opbouw!

Waarom zou je anderen aanraden met mij te werken?
Inge is heel fijn om mee te werken. Ze is lief maar zorgt wel dat je doet wat je moet doen om resultaat te zien. Dit doet ze vooral door de juiste vragen stellen, die zeker in het begin ongemakkelijk voelen omdat je zelf weet dat je dit eigenlijk wel had moeten weten. Maar met liefdevolle hand stuurt Inge je de goeie kant op!

Wendy Reijnhoudt

“Ik merkte dat er bij mij nogal wat overweldiging speelde omtrent alle opties voor sparen, beleggen en buffers opbouwen. Daarnaast betaalde ik mezelf niet uit als ik inkomsten uit mijn side-hustle haalde. Ik had mijn uitgaven ed heel scherp, maar waar was de ruimte voor plezier?

Nu kijk ik met meer rust naar mijn financiën. Ik betaal mezelf maandelijks een percentage van mijn omzet en doe daar leuke dingen van. Mijn pensioen vul ik nu structureel aan en met de verschillende scenario’s die ik met Inge heb opgezet weet ik wat ik doe met meer of minder inkomsten per maand. Rust, zo fijn!

Inge maakt praktisch inzichtelijk waar werk aan de winkel is en blijft heel positief. Ze ziet de mogelijkheden en oplossingen die ik zelf niet eens had overwogen.”

Koosje Janssen

“Inge heeft mij meer grip gegeven op mijn eigen financiën. In plaats van alleen maar geld in mijn bedrijf te houden, ging ik mezelf een vast salaris uitbetalen en zet ik maandelijks geld opzij voor mijn doelen en dromen.

Inge is flexibel en loopt geen standaard programma met je af, maar kijkt echt naar wat jij nodig hebt.

Ik had elke maand een tekort in mijn financiën. Ik gaf niet mega veel uit, maar het was wel meer dan er op mijn rekening stond. Ik vulde het ene gat met het andere en hield daardoor mijn eigen pijn in stand.

Nu betaal ik mezelf een salaris uit, zet maandelijks geld opzij  voor dromen & doelen en heb ik natuurlijk ook inzicht in mijn eigen gedrag.

Inge focust niet zozeer op wat er niet goed gaat, maar juist op wat je wel voor elkaar hebt gekregen. Daar waar ik altijd streng voor mezelf was en mezelf een loser vond liet zij mij inzien dat het ook heel knap was de stappen die ik zette.”

Mariëlle Schrotenboer

Mariëlle Schrotenboer

Super tevreden met de coaching die ik gehad heb. Ik die geld niet leuk vond om dat ik het niet goed begreep, heb ik geleerd in dit traject om er goed mee om te gaan, en wekelijks ook er mee bezig te zijn met plezier om te zien wat er uit komt.

Hierdoor ben ik heel bewust geworden van mijn geld waar het allemaal naar toe gaat. Zowel privé als zakelijk.

Vicky Stox

“Cijfers zijn nooit mijn ding geweest, maar ik wou nu eindelijk wel eens een beter inzicht in mijn financiële situatie. En dat heeft Inge me gegeven. Ze wist ook heel goed de pijnpunten te benoemen. Soms best wel confronterend, maar erg verhelderend.

Ze heeft me handige tools gegeven om een beter inzicht te krijgen en handvaten om mijn mindset op financieel gebied te veranderen. Samen hebben we ook gekeken hoe het in de toekomst beter kan. Ze kijkt dus niet alleen naar je situatie op korte termijn, maar ook op langere termijn.

Doordat ik nu meer inzicht heb in mijn financiën en ook de nodige stappen heb gezet voor een mooie financiële toekomst, heb ik zoveel meer rust in mijn hoofd. Dit is zo waardevol. Dankjewel hiervoor Inge!”

Claudia

“Voorafgaand aan het traject had ik weinig overzicht in mijn financiën. Ik had vragen over sparen, in- en uitgaven, pensioen en beleggen. Tijdens het traject heeft Inge mij begeleid in al deze vragen. Ik vond het prettig dat ze aan wist te sluiten bij mijn tempo en dat ze zonder oordeel mijn financiën bekeek. Inge levert maatwerk én heeft duidelijk veel vakkennis die zij begrijpelijk kan overdragen. Kortom, ik zou haar zeker aanbevelen!”

Veerle Wagenaar

“Wanneer het om geld draait moet je er vanuit gaan dat je het allemaal wel weet. Het is voor veel mensen een big deal om dit bespreekbaar te maken.

Ook voor mij is dit het geval. Ik heb vanuit huis niet geleerd hoe ik met geld moest omgaan. Ik was ook heel lang bang om erkenning te geven dat ik hier niet mee kon omgaan.

Totdat ik Inge tegen kwam. Ik volgde haar al een tijdje op Instagram en op een dag was de maat vol. Ik wilde met geld leren omgaan.

Het is voor mij een verademing dat Inge zo goed is in haar werk en mij alle tools leert. Ik had nog nooit gehoord van een geldcoach maar eerlijk, ik weet zeker dat Inge heel veel andere ondernemers kan helpen!

Ze heeft mij nu al zo goed geholpen en ik geloof oprecht dat ze me nog veel meer gaat brengen.

Dus als het om geld gaat en je het eng vindt: neem de stap en durf erover te praten, want Inge is hierin de beste die jou kan begeleiden!!”

Maaike de Gans

“In januari 2022 volgende ik een webinar van Inge. Wow wow wow wat een inzichten heb ik hieruit gehaald. Het maken van potjes voor vakantie, uitstapjes, cadeau’s, verzorging van je dieren enzo verder.

Welke financiële doelen ga ik mijzelf stellen en waar ga ik aan werken en hoe. Na de webinar een 1 op 1 sessie gehad, waarin we dieper op de doelen in zijn gegaan. De eerlijkheid, oprechtheid en openheid van Inge zorgde er bij mij voor dat ik eerlijk over geld kon praten.

Zo gek dat we met onze vrienden en familie over van alles en nog wat praten, maar geld is een taboe waar we over spreken. Terwijl we het allemaal nodig hebben. Hoe raar is dat…..

Inge zorgt ervoor dat het voor mij en mijn man geen taboe meer is.

Inge ontzettend bedankt voor je inzichten en je weet als mijn praktijk staat gaan we samen verder om financieel gezond te zijn en te blijven ❤️”

Dorene van den Bos

Inge kan op een geweldige fijne manier je inzicht geven in je financiën. En dat gaat echt verder dan alleen cijfers. Juist ook de laag er onder. Ik vond het erg fijn om tot inzichten te komen door haar vragen en tips en voel me gesterkt om weer met m’n financiën aan de slag te gaan.

Anja Kessels-van Dael

“Ik vond de zoomsessie met Inge heel erg fijn. Ze heeft me echt aan het denken gezet. De tip om een moodboard te maken was echt een super tip. Zij voelde dat goed aan. En het heeft me weer een stuk de goede richting ingebracht wat de financiën betreft. Ik moet er nog iets mee dat weet ik, maar nu moet ik eerst nog even energie in mijn praktijk stoppen.”

Reggie

Ik had een inspiratie sessie met Inge ingepland omdat ik voelde dat ik bewuster met mijn financiën mag omgaan en vooral heldere doelen voor mezelf mag stellen. In deze inspiratiesessie heeft Inge gevraagd naar mijn doelen en dromen en vervolgens heel fijn mee gedacht over wat er nodig is om dat te kunnen bereiken.

Ook heeft ze me heel praktisch geholpen met hoe ik mijn uurtarief kan berekenen om het droomleven te creëren dat ik het liefst zou willen. Dit gaf me heel veel mooie nieuwe inzichten waar ik zeker wat aan heb!

Ik kan iedereen zo’n inspiratiesessie aanraden. Het is onwijs fijn om met Inge te sparren en te kletsen over je bedrijf. En haar tips zijn praktisch en duidelijk zonder jouw wensen uit het oog te verliezen. Dankjewel, Inge!”

Kylie Kane

“Inge is one of the most passionate people I know. She’s dedicated and committed and puts 150% into everything she does, every time. Detail-oriented and providing meticulous excellence in all projects and services, Inge is influential, business-minded and results-driven.”

Sally Norman

“Inge has been fantastic and a great investment, from someone who liked to spend money with no savings, I now have regular savings pots which I pay into each month and have a goal of what I want to achieve financially. Inge made me accountable and also aware of my mindset. Talking to someone who has advice rather than opinions about my financial situation has been a great help. I’ve achieved a lot in such a short space of time and look forward to keeping in touch with Inge and sharing how well I am doing and when I reach my goals.”

Laten we kennismaken

Wil je weten wat ik voor je zou kunnen doen? Klik dan even op onderstaande knop, dan plannen we een call in om kennis te maken.