Ervaringen

Dit is wat anderen zeggen over werken met mij

Vicky Stox

“Cijfers zijn nooit mijn ding geweest, maar ik wou nu eindelijk wel eens een beter inzicht in mijn financiële situatie. En dat heeft Inge me gegeven. Ze wist ook heel goed de pijnpunten te benoemen. Soms best wel confronterend, maar erg verhelderend.

Ze heeft me handige tools gegeven om een beter inzicht te krijgen en handvaten om mijn mindset op financieel gebied te veranderen. Samen hebben we ook gekeken hoe het in de toekomst beter kan. Ze kijkt dus niet alleen naar je situatie op korte termijn, maar ook op langere termijn.

Doordat ik nu meer inzicht heb in mijn financiën en ook de nodige stappen heb gezet voor een mooie financiële toekomst, heb ik zoveel meer rust in mijn hoofd. Dit is zo waardevol. Dankjewel hiervoor Inge!”

Claudia

“Voorafgaand aan het traject had ik weinig overzicht in mijn financiën. Ik had vragen over sparen, in- en uitgaven, pensioen en beleggen. Tijdens het traject heeft Inge mij begeleid in al deze vragen. Ik vond het prettig dat ze aan wist te sluiten bij mijn tempo en dat ze zonder oordeel mijn financiën bekeek. Inge levert maatwerk én heeft duidelijk veel vakkennis die zij begrijpelijk kan overdragen. Kortom, ik zou haar zeker aanbevelen!”

Veerle Wagenaar

“Wanneer het om geld draait moet je er vanuit gaan dat je het allemaal wel weet. Het is voor veel mensen een big deal om dit bespreekbaar te maken.

Ook voor mij is dit het geval. Ik heb vanuit huis niet geleerd hoe ik met geld moest omgaan. Ik was ook heel lang bang om erkenning te geven dat ik hier niet mee kon omgaan.

Totdat ik Inge tegen kwam. Ik volgde haar al een tijdje op Instagram en op een dag was de maat vol. Ik wilde met geld leren omgaan.

Het is voor mij een verademing dat Inge zo goed is in haar werk en mij alle tools leert. Ik had nog nooit gehoord van een geldcoach maar eerlijk, ik weet zeker dat Inge heel veel andere ondernemers kan helpen!

Ze heeft mij nu al zo goed geholpen en ik geloof oprecht dat ze me nog veel meer gaat brengen.

Dus als het om geld gaat en je het eng vindt: neem de stap en durf erover te praten, want Inge is hierin de beste die jou kan begeleiden!!”

Maaike de Gans

“In januari 2022 volgende ik een webinar van Inge. Wow wow wow wat een inzichten heb ik hieruit gehaald. Het maken van potjes voor vakantie, uitstapjes, cadeau’s, verzorging van je dieren enzo verder.

Welke financiële doelen ga ik mijzelf stellen en waar ga ik aan werken en hoe. Na de webinar een 1 op 1 sessie gehad, waarin we dieper op de doelen in zijn gegaan. De eerlijkheid, oprechtheid en openheid van Inge zorgde er bij mij voor dat ik eerlijk over geld kon praten.

Zo gek dat we met onze vrienden en familie over van alles en nog wat praten, maar geld is een taboe waar we over spreken. Terwijl we het allemaal nodig hebben. Hoe raar is dat…..

Inge zorgt ervoor dat het voor mij en mijn man geen taboe meer is.

Inge ontzettend bedankt voor je inzichten en je weet als mijn praktijk staat gaan we samen verder om financieel gezond te zijn en te blijven ❤️”

Dorene van den Bos

Inge kan op een geweldige fijne manier je inzicht geven in je financiën. En dat gaat echt verder dan alleen cijfers. Juist ook de laag er onder. Ik vond het erg fijn om tot inzichten te komen door haar vragen en tips en voel me gesterkt om weer met m’n financiën aan de slag te gaan.

Anja Kessels-van Dael

“Ik vond de zoomsessie met Inge heel erg fijn. Ze heeft me echt aan het denken gezet. De tip om een moodboard te maken was echt een super tip. Zij voelde dat goed aan. En het heeft me weer een stuk de goede richting ingebracht wat de financiën betreft. Ik moet er nog iets mee dat weet ik, maar nu moet ik eerst nog even energie in mijn praktijk stoppen.”

Reggie

Ik had een inspiratie sessie met Inge ingepland omdat ik voelde dat ik bewuster met mijn financiën mag omgaan en vooral heldere doelen voor mezelf mag stellen. In deze inspiratiesessie heeft Inge gevraagd naar mijn doelen en dromen en vervolgens heel fijn mee gedacht over wat er nodig is om dat te kunnen bereiken.

Ook heeft ze me heel praktisch geholpen met hoe ik mijn uurtarief kan berekenen om het droomleven te creëren dat ik het liefst zou willen. Dit gaf me heel veel mooie nieuwe inzichten waar ik zeker wat aan heb!

Ik kan iedereen zo’n inspiratiesessie aanraden. Het is onwijs fijn om met Inge te sparren en te kletsen over je bedrijf. En haar tips zijn praktisch en duidelijk zonder jouw wensen uit het oog te verliezen. Dankjewel, Inge!”

Kylie Kane

“Inge is one of the most passionate people I know. She’s dedicated and committed and puts 150% into everything she does, every time. Detail-oriented and providing meticulous excellence in all projects and services, Inge is influential, business-minded and results-driven.”

Sally Norman

“Inge has been fantastic and a great investment, from someone who liked to spend money with no savings, I now have regular savings pots which I pay into each month and have a goal of what I want to achieve financially. Inge made me accountable and also aware of my mindset. Talking to someone who has advice rather than opinions about my financial situation has been a great help. I’ve achieved a lot in such a short space of time and look forward to keeping in touch with Inge and sharing how well I am doing and when I reach my goals.”

Laten we kennismaken

Wil je weten wat ik voor je zou kunnen doen? Klik dan even op onderstaande knop, dan plannen we een call in om kennis te maken.