√Čcht Inzicht in je Geld

Inzicht in je geld in 4 weken – de deuren zijn weer open! ūü•≥‚Ā†

“Goed worden met geld, meer grip op mijn geld, een plan voor ons geld voor de lange termijn, meer rust, mijn kinderen het goede voorbeeld geven…” 

Zomaar een greep uit de antwoorden die ik kreeg toen ik recentelijk aan mijn volgers op Instagram vroeg: “Waarom wil je inzicht in je geld?”

Het onderwerp lééft en ik ben hier enorm blij mee. Maar tegelijkertijd weet ik dat het nog niet zo makkelijke is om dat inzicht ook echt te krijgen.

Daarom heb ik besloten de deuren van mijn¬†Echt Inzicht in je Geld¬†programma nog √©√©n keer voor deze zomer te openen. Het leven wordt duurder, we willen nog zoveel en dat hele pensioen opbouwen als ondernemer… waar ga je het allemaal van betalen?¬†

Daarnaast wil je natuurlijk ook geld opzij zetten voor de kinderen, af en toe (zonder schuldgevoel) leuke dingen kunnen doen en eindelijk eens af van die onrust en frustratie die je telkens weer voelt als je aan je geld denkt.

Maar ja: hoe dan? Waar begin je? Wat moet je weten? En vooral ook: hoe kom je nu eens verder dan een lijstje maken van je uitgaven? Want toegeven: dat heb je vast al eens (of vaker) geprobeerd…

Maar even heel eerlijk: een lijstje maken kan iedereen eigenlijk wel (moet je er wel even de tijd, energie en zin voor vrijmaken ūü§™). Maar zo’n lijstje is echt nog niet hetzelfde als inzicht. 

Een lijstje van ingredi√ęnten is toch ook niet hetzelfde als jouw lievelingsgerecht dat je ‘s avonds op tafel zet? Daar zul je ook iets mee moeten doen en daar heb je het recept, je potten en pannen en je fornuis of oven voor nodig. 

Zo ook met inzicht krijgen in je geld! Dat lijstje met uitgaven zijn slechts de ingredi√ęnten. 

In het Echt Inzicht in je Geld programma laat ik je zien hoe je van een lijstje naar overzicht gaat. Zodat je nu eens écht inzicht krijgt in je geld. Waardoor je precies weet hoeveel er elke maand inkomt en uitgaat. Wat je nodig hebt om onverwachte uitgaven op te kunnen vangen. Hoeveel je kunt gaan sparen of misschien zelfs opzij kunt zetten voor je pensioen. En hoe je zonder schuldgevoel vooral ook aan leuke dingen geld mag uitgeven.

Dit zit er allemaal in het Inzicht in je Geld Programma:
Ik laat je precies zien hoe een écht overzicht er uit ziet. Onder andere:

  • Hoe jij¬†in een oogopslag¬†kunt zien hoeveel geld je maandelijks tekort komt of overhoudt.
  • Welke vier verschillende soorten uitgaven er zijn en hoe je hier maandelijks op verschillende manieren mee om kunt gaan, zodat (onverwachte) rekeningen niet steeds alles in de war schoppen.
  • Hoeveel jij per maand en per jaar kwijt bent aan deze verschillende categorie√ęn. Op deze manier kun jij eindelijk een goed plan maken om ook op langere termijn meer uit je geld te halen.
  • Waar je vrij makkelijk geld kunt besparen om jouw grootste financi√ęle prioriteiten waar te maken. Of dat nou het aflossen van een lening, het opbouwen van een buffer of sparen voor een van je droomprojecten is.
  • Hoe jij vanaf nu met 15 minuten per week je overzicht heel simpel bij kunt houden, zodat je overzicht blijft houden, ook als je situatie in de toekomst verandert.
  • Je krijgt van mij 3 verschillende templates waardoor je jouw eigen geld, jouw gezamenlijke geld met een eventuele partner √©n jouw zakelijke geld bij kunt houden. 
  • We hebben samen drie 1-op-1 calls waarin ik je help dit overzicht te krijgen en tevens al je vragen beantwoord.

Daarnaast heb ik ook nog een aantal hele speciale bonussen voor je:

  • Je krijgt nu ‚ā¨200 korting en betaalt slechts ‚ā¨497 of 2x ‚ā¨275
  • Je krijgt de gratis extra training: Stap-voor-stap jouw buffer bouwen.
  • En als je je v√≥√≥r 8 juni 12:00 inschrijft krijg je ook gratis toegang tot mijn workshop “Jouw financi√ęle doelen voor komend jaar ” (deze vindt meestal in november of december plaats) t.w.v. ‚ā¨79.

Ik zou het geweldig vinden als ik je mag helpen naar inzicht en rust wat betreft je financi√ęn! Schrijf je in via deze link, en mocht je vragen hebben, stel me die gerust via een¬†DM op Instagram of plan hier even een gratis call in zodat ik je vragen kan beantwoorden en even met je mee kan kijken of dit het juiste programma is voor jou!

Liefs,

Inge

Laten we kennismaken

Wil je weten wat ik voor je zou kunnen doen? Klik dan even op onderstaande knop, dan plannen we een call in om kennis te maken.