#058 – Wel of niet in crypto beleggen?

Ik vond het wel eens tijd worden om me in cryptocurrencies te gaan verdiepen. Ik wist maar weinig over crypto, terwijl ik al lange tijd investeer in aandelen en obligaties. En vanwege de enorme populariteit van dit onderwerp, kreeg ik er steeds meer interesse in en begon ik me af te vragen of ik misschien ook “aan de cryptos” moest.

Hoog tijd om me in te schrijven voor een cursus over cryptos dus. In deze aflevering deel ik een aantal redenen waarom je mogelijk wel of niet in crypto wilt gaan beleggen. Dit zijn slechts enkele redenen, maar wel een paar van de belangrijkste.

Dus vraag jij jezelf ook al langer af of cryptos iets voor jou is, misschien wel omdat iedereen om je heen wel ergens een wallet lijkt te hebben, luister dan zeker even deze aflevering. Laat je niet afleiden door de ruis, en bepaal altijd jouw eigen strategie.

Disclaimer: op het moment van opnemen van deze aflevering beleg ik niet in crypto en heb ik het ook niet eerder gedaan.

Leuk als je me na afloop laat weten wat je van deze aflevering en dit onderwerp vond! Je kunt me vinden op Instagram (@gelukkiger.met.geld). Je mag me ook altijd voor vragen of opmerkingen een berichtje sturen!