#056 – Waarom ik pas iemand afraadde mijn boek te kopen

Het klink in eerste instantie misschien niet echt als een slimme ondernemers zet. Toch heb ik pasgeleden iemand afgeraden om mijn boek te kopen. Niet dat het geen enorm goed boek ik (zeg ik niet alleen zelf, maar ook de vele 5 sterren review, de nummer 1 status op Amazon vorig jaar en het feit dat het genoemd wordt in een ander super goed Personal Finance boek als aanbevolen leesmateriaal…).

Toch voelde ik aan alles dat deze ondernemer mijn boek niet moest kopen. (Terwijl ik wel echt per verkocht boek een commissie krijg..).

In deze aflevering leg ik uit waarom. En nog belangrijker: ik daag je uit om na te denken over wanneer jij “nog wel even een boek koopt”, terwijl je eigenlijk ook wel weet dat je een Next Level stap mag zetten.

Wil je meer weten over mijn boek? Je kunt hem op Amazon bekijken, en ook Bol verkoopt hem (wel met wat langere levertijden).

Leuk als je me na afloop laat weten wat je van deze aflevering en dit onderwerp vond! Je kunt me vinden op Instagram (@gelukkiger.met.geld). Je mag me ook altijd voor vragen of opmerkingen een berichtje sturen!