#053 – In gesprek met Jessica de Kam van Nieuw Vrouwelijk Leiderschap

Het werd mijns inziens eens tijd om in deze podcast wat meer aandacht te schenken aan de spirituele kant van geld. Ik hou enorm van geld praktisch maken, maar geld is meer dan alleen de €€€ op je bankrekening.

Jessica de Kam van Nieuw Vrouwelijk Leiderschap deelt in het gesprek dat ik met haar had in sneltreinvaart enorm veel kennis en inzichten over hoe geld een feminiene energie is, hoe het historisch gezien een onderwerp was waar juist vrouwen zich mee bezig hielden, wat ons lichaam met geld te maken heeft en hoe belangrijk het is dat juist nu vrouwen verantwoordelijkheid nemen voor geld. En om Jessica’s woorden te gebruiken: “Geld is very juicy stuff”.

Denk hier overigens niet Law of Attraction, maar een veel grootser, aardser en energetischer kant van geld die Jessica hier met ons deelt vanuit allerlei historische en wetenschappelijke oogpunten.

Je kunt meer over Jessica te weten komen op haar Instagram: @jessicadekam en op haar website: hthttps://jessicadekam.nl/

Laat ons vooral weten wat je van deze aflevering vind! Je kunt mij vinden op Instagram (@gelukkiger.met.geld). Je mag me ook altijd voor vragen of opmerkingen een berichtje sturen!