#044 – Kijken jij en je partner hetzelfde tegen geld aan?

Waarschijnlijk hebben jij en je partner niet 100% dezelfde visie op geld. Een van jullie is waarschijnlijk iets meer van het sparen en de ander van het uitgeven. Of van meer (denk aan: beleggen, investeren in crypto’s) en minder (sparen) risico nemen. Een van jullie zal misschien bewuster met rekeningen omgaan dan de ander. En jullie lange termijn visie is misschien ook niet helemaal hetzelfde.

Is dit erg? Als je het mij vraagt niet. Het is namelijk heel normaal dat je niet helemaal hetzelfde denkt over geld. Maar dat betekent niet dat als jullie regelmatig frustratie of onenigheid hebben over geld dat daar niets aan te doen is.

In deze aflevering deel ik 5 ideeën waar je mee aan de slag kunt om jullie relatie met en óver geld een handje te helpen. Want het hoeft niet zwaar te zijn en er mag zeker ook ruimte zijn voor allebei jullie input.

Laat je me na het luisteren even weten wat je er van vond? Je kunt me vinden op Instagram (@gelukkiger.met.geld). Je mag me ook altijd voor vragen of opmerkingen een berichtje sturen!

Wil je automatisch een berichtje ontvangen als er een nieuwe aflevering van deze podcast beschikbaar is? Klik dat op het ‘+’ teken.