#041 – Hoe regel je je pensioen als ondernemer?

Je pensioen regelen als ondernemer, hoe doe je dat eigenlijk? Heb jij je oude dag al geregeld, of is dit iets dat je elk jaar weer doorschuift naar volgend jaar?

Het is namelijk best wel belangrijk om op tijd naar je pensioen te kijken. Het liefste natuurlijk al zo vroeg mogelijk. Niet alleen levert dat meer geld en dus meer financiële zekerheid op, het geeft je ook véél meer rust.

In plaats van je zorgen te blijven maken over dit onderwerp, en het steeds in je achterhoofd te houden, doet het enorm veel voor je gemoedstoestand én stress als je het toch maar eens regelt

Weet je niet waar je moet beginnen, begin dan vooral met deze aflevering! Hierin bespreek ik de 9 meest gangbare manieren om je pensioen te regelen. Met de voor- en nadelen van deze verschillende opties.

Dit betekent overigens niet dat jij ze alle 9 moet toepassen, je mag zelf kiezen wat wel en niet bij je past!

Laat je me na het luisteren even weten wat je er van vond? Je kunt me vinden op Instagram (@gelukkiger.met.geld). Je mag me ook altijd voor vragen of opmerkingen een berichtje sturen!

Wil je automatisch een berichtje ontvangen als er een nieuwe aflevering van deze podcast beschikbaar is? Klik dat op het ‘+’ teken.