#040 – Interview met Mindset Magician Silvia Bogers

In deze aflevering van de gelukkiger met geld podcast interview ik Silvia Bogers. Silvia is Mindset Magician, business coach, hypnotherapeut en – niet geheel toevallig – ook nog eens mijn eigen business coach.

Silvia neemt ons mee in haar ondernemersreis, hoe ze vroeger absoluut géén ondernemer wilde worden, hoe ze uiteindelijk toch het ondernemerschap instapte met haar eerste bedrijf (waarmee ze welgeteld 3 zelfgemaakte tassen verkocht!). Hoe ze daarna heel snel een succesvol 2e bedrijf bouwde. Waarom ze uiteindelijk besloot dat dat bedrijf hem ook niet was, én hoe ze daarna haar huidige (dus 3e) business startte die al heel snel ook weer succesvol werd.

Ze legt ook uit hoe ze ooit een huis kocht in haar lunchpauze, we hebben het over money mindset en uiteraard over het opzetten van je eigen bedrijf.

Silvia helpt ondernemers met het bouwen van een succesvolle business en in deze aflevering deelt ze sowieso al heel veel waarde! Je kunt Silvia daarnaast op heel veel plekken vinden als je meer over haar wilt weten. Met name op instagram @silviabogers is ze heel actief, ze heeft haar eigen podcast – de Silvia Bogers podcast én je kunt meer over haar online programma’s en coaching lezen op www.silviabogers.nl.

Wij zouden het allebei super leuk vinden als je ons laat weten wat je van deze aflevering vond. Dat kan via instagram @silviabogers of @gelukkiger.met.geld. En zoals altijd stellen we het mega op prijs als je de aflevering deelt op je stories en ons dan tagt!