#037 – Voel jij je ongemakkelijk om (meer) geld te vragen?

Voel jij je ongemakkelijk om geld te vragen als ondernemer? Denk jij dat je klanten je bij voorbaat al te duur gaan vinden? Of wil je heel graag je prijzen verhogen maar ben je bang dat je huidige klanten dat helemaal niet leuk gaan vinden?

Als coach of therapeut ben je natuurlijk met name bezig om mensen te helpen met een probleem. Het voelt dan misschien helemaal niet lekker om daar dan ook “veel” geld voor te vragen. Je doet immers wat je doet omdat je anderen wilt helpen, toch?

Ik heb het al in eerdere afleveringen gezegd, maar je bent natuurlijk geen ondernemer enkel en alleen om anderen te helpen. Dat kun je namelijk ook in loondienst, als vrijwilliger of als hobby. Als ondernemer is geld wel degelijk heel erg belangrijk en is het dus ook van essentieel belang dat jouw prijzen zodanig zijn berekend dat je ook winst kunt draaien.

In deze aflevering van de Gelukkiger met Geld podcast deel ik 3 tips met je die je kunt toepassen als jij het nog helemaal niet tof vindt om geld te vragen voor jouw diensten of trajecten of als je heel graag meer zou willen vragen maar niet weet hoe je dat kunt gaan doen.

Laat je me na het luisteren even weten wat je er van vond? Je kunt me vinden op Instagram (@gelukkiger.met.geld). Je mag me ook altijd voor vragen of opmerkingen een berichtje sturen!

Wil je automatisch een berichtje ontvangen als er een nieuwe aflevering van deze podcast beschikbaar is? Klik dat op het ‘+’ teken.