#036 – Hoeveel salaris betaal jij jezelf uit?

Hoeveel salaris betaal jij jezelf uit? Is dat altijd een vast bedrag? Of hangt dat van de situatie af? Misschien van hoeveel je nodig hebt deze maand? Of van hoeveel facturen je betaald hebt gekregen?

En wanneer betaal jij jezelf uit? Hangt dat er ook vanaf? Van wanneer je geld bijna op is? Of van wanneer je klanten jou betalen?

Zou het niet echt zo veel meer rust brengen als jij een vast salaris zou krijgen? En dan bedoel ik dus niet dat je nooit meer kunt gaan verdienen. In tegendeel, zoals ik al in aflevering 34 aangaf, als jij meer omzet (of laten we zeggen: meer winst) behaalt, dan mag jij daar zelf ook iets van terug zien, toch?

Hoe kun je nou jezelf een vast salaris uit betalen, wanneer en wat nou als je een maand minder omzet maakt? Daar gaat deze aflevering precies over!

Let me know wat deze met je doet, welke inzichten jij hier uit haalt en welke actie jij gaat ondernemen!

Ik vind het super leuk als je me laat weten wat je van deze aflevering vond of als je hem op je socials kunt delen. Je kunt me vinden op Instagram (@gelukkiger.met.geld). Je mag me ook altijd voor vragen of opmerkingen een berichtje sturen!

Wil je automatisch een berichtje ontvangen als er een nieuwe aflevering van deze podcast beschikbaar is? Klik dat op het ‘+’ teken.