#035 – Keuzes maken

En wat een energie en tijd daar wel niet aan verloren gaat.

Soms is een snelle keuze namelijk veel efficiënter. Het bespaart je enorm veel tijd en energie en je kan gewoon meteen door met het volgende ding. Omdat een keuze maken die op dat moment goed voelt, echt niet een dag, een week of een hele maand hoeft te duren.

Hoe maak jij keuzes? Doe je daar ook heel lang over of ga je juist op je gevoel af?

In deze aflevering ga ik verder in op keuzes maken, op de spontane keuzes die ik deze week maakte, een keuze waar ik veel te lang over deed én over hoe fijn het is om een keuze te maken die je al heel lang voor je uit hebt geschoven, zodat je over een jaar niet weer denkt: hè had ik vorig jaar naar maar doorgepakt.

Heb je interesse om een gratis gesprek in te plannen zoals ik ook in de aflevering aangeef, dan mag je me een DM op Instagram sturen of neem via dit formulier even contact met mij op.

Ik zou het super leuk vinden als je me laat weten wat je van deze aflevering vond of als je hem op je socials kunt delen. Je kunt me vinden op Instagram (@gelukkiger.met.geld). Je mag me ook altijd voor vragen of opmerkingen een berichtje sturen!

Wil je automatisch een berichtje ontvangen als er een nieuwe aflevering van deze podcast beschikbaar is? Klik dat op het ‘+’ teken.