#032 – Wat kost het jou als je geen actie onderneemt?

Ben jij je er van bewust van wat het jou kost als je GEEN actie onderneemt? Door niet proactief een geld plan te maken, door niet te investeren in je financiële kennis of door geen keuzes te maken over jouw geld laat je mogelijk heel veel liggen.

Dat kan zowel op financieel vlak zijn, maar ook op emotioneel en persoonlijk vlak.

Dat is natuurlijk hartstikke zonde want je kunt naar mijn idee beter nu even wat energie en tijd in je financiën stoppen en dan daar voor de rest van je leven de vruchten van te plukken.

In deze aflevering ga ik dieper in op deze zogenaamde Opportunity Costs, dus ben jij nog niet overtuigd van het belang van jouw geld skills verder te ontwikkelen, dan nodig ik je uit deze aflevering zo snel mogelijk te beluisteren.

Ik vind het super leuk als je me laat weten wat je van deze aflevering vond of als je hem op je socials kunt delen. Je kunt me vinden op Instagram (@gelukkiger.met.geld). Je mag me ook altijd voor vragen of opmerkingen een berichtje sturen!

Wil je automatisch een berichtje ontvangen als er een nieuwe aflevering van deze podcast beschikbaar is? Klik dat op het ‘+’ teken.