#031 – Het Belang van Financiële Intelligentie – Interview met Francina van den Berg

In deze aflevering van de Gelukkiger met Geld podcast ga ik in gesprek met Francina van den Berg. Francina is business coach die ondernemers helpt strategisch hun onderneming te laten groeien én financiële vrijheid te creëren.

Francina heeft al vele ondernemers mogen helpen en in dit gesprek gaan we verder in op het belang van financiële intelligentie, wat financiële vrijheid voor haar betekent én een aantal struggles rondom geld die ze regelmatig ziet bij ondernemers.

Wil je meer weten over Francina? Je kunt haar vinden op https://masteryourbusinessmoves.nl. Ze heeft tevens de gelijknamige podcast “Master Your Business Moves”.

Ik vind het super leuk als je me laat weten wat je van deze aflevering vond of als je hem op je socials kunt delen. Je kunt me vinden op Instagram (@gelukkiger.met.geld). Je mag me ook altijd voor vragen of opmerkingen een berichtje sturen!

Wil je automatisch een berichtje ontvangen als er een nieuwe aflevering van deze podcast beschikbaar is? Klik dat op het ‘+’ teken.