#029 – Je Financiële Administratie op Orde in 4 Stappen

Heb je al jouw financiële documenten (rekeningen, afschriften, aangiftes etc.) allemaal netjes georganiseerd in mappen of ordners? Of liggen er ook (ongeopende?) enveloppen in lades, in dozen onder je bed of onderop een stapeltje te wachten tot je eindelijk eens orde gaat scheppen in je administratie?

Als dat laatste het geval is dan is deze aflevering echt voor jou!

Ik bespreek de 4 stappen die je kunt nemen om super snel én super makkelijk orde in de chaos te creëren. Door deze stappen systematisch toe te passen zul je zien dat het eigenlijk heel makkelijk kan zijn om je papier werk goed te organiseren.

Het allerbelangrijkste in dit proces is, zoals ik in deze aflevering bespreek, de volgorde van deze stappen. Vaak zijn we namelijk geneigd om met stap 4 te beginnen! En dát zorgt ervoor dat je vaak al opgeeft nog voor je daadwerkelijk begonnen bent.

Dus… ben jij toe aan wat meer order en overzicht, luister dan snel deze aflevering!

Ik vind het super leuk als je me laat weten wat je van deze aflevering vond of als je hem op je socials kunt delen. Je kunt me vinden op Instagram (@gelukkiger.met.geld). Je mag me ook altijd voor vragen of opmerkingen een berichtje sturen!

Wil je automatisch een berichtje ontvangen als er een nieuwe aflevering van deze podcast beschikbaar is? Klik dat op het ‘+’ teken.