#021 – Het Beste Moment Om Te Beginnen Was Gisteren

Het beste moment om te beginnen was gisteren. ⁠Het een-na-beste moment is vandaag. ⁠Hoe eerder je bijvoorbeeld met je pensioen begint, hoe meer geld je opbouwt hiervoor. Dat komt door de samengestelde rente: rente op rente die hoe langer je bezig bent een enorm effect heeft op je vermogen.

In de aflevering van vandaag geef ik een super duidelijk voorbeeld over het verschil tussen vroeg en laat beginnen kan zijn in €. En dat het je niet alleen veel geld per maand kan schelen, maar ook in z’n totaliteit.

Dus is er iets dat jij nog steeds niet hebt gedaan op financieel vlak, luister dan naar deze aflevering, want ik weet zeker dat ‘ie je de motivatie geeft om gisteren nog te beginnen! (Of anders vandaag  )

Ik vind het super leuk als je me laat weten wat je van deze aflevering vond of als je hem op je socials kunt delen. Je kunt me vinden op Instagram (@gelukkiger.met.geld). Je mag me ook altijd voor vragen of opmerkingen een berichtje sturen!

Wil je automatisch een berichtje ontvangen als er een nieuwe aflevering van deze podcast beschikbaar is? Klik dat op het ‘+’ teken.