#015 – 4 Redenen Waarom Een Financieel Plan Super Belangrijk Is

Heb jij een financieel plan voor je persoonlijke financiële toekomst? Zo’n plan kan je namelijk enorm helpen en er voor zorgen dat je niet alleen de goede kant op gaat, maar ook dat je niet voor verrassingen komt te staan.

In deze aflevering bespreek ik 4 mega belangrijke redenen om een financieel plan te hebben. En dan heb ik het dus niet over je business financiën, maar echt over jouw eigen geld. Je spaardoelen, investeringen, pensioen, hypotheek…

Heb je geen plan of heb je een sterk verouderd plan, luister dan zeker even naar deze aflevering, zodat ook jij zeker weet dat je geld samen mét jou werkt aan meer financiële vrijheid en zekerheid.

Ik vind het super leuk als je me laat weten wat je van deze aflevering vond of als je hem op je socials kunt delen. Je kunt me vinden op Instagram (@gelukkiger.met.geld). Je mag me ook altijd voor vragen of opmerkingen een berichtje sturen!

Wil je automatisch een berichtje ontvangen als er een nieuwe aflevering van deze podcast beschikbaar is? Klik dat op het ‘+’ teken.