#013 – Waarom Zou Je Eigenlijk Gaan Beleggen?

In aflevering 10 heb ik het over 3 misverstanden met betrekking to beleggen gehad. Maar waarom zou je überhaupt gaan beleggen, vraag je je misschien af?

In deze aflevering leg ik de allerbelangrijkste reden uit om beleggen serieus te overwegen als toevoeging op jouw financiële huishouden. En die reden is 100% op jou van toepassing, maar de kans is groot dat je hier nog niet genoeg bij stil hebt gestaan.

Beleggen hoeft niet risicovol, duur, moeilijk, complex of zenuwslopend te zijn. In tegendeel zelfs, je kunt het op een manier doen die precies bij jouw past. Maar dan moet je wel actie ondernemen.

Luister dus vooral even naar deze aflevering en vraag jezelf dan eens af wat jou nu nog tegenhoud om de stap te maken naar meer financiële vrijheid.

Ik vind het super leuk als je me laat weten wat je van deze aflevering vond of als je hem op je socials kunt delen. Je kunt me vinden op Instagram (@gelukkiger.met.geld). Je mag me ook altijd voor vragen of opmerkingen een berichtje sturen!

Wil je automatisch een berichtje ontvangen als er een nieuwe aflevering van deze podcast beschikbaar is? Klik dat op het ‘+’ teken.