#010 – 3 Misvattingen Over Beleggen

Beleg jij je geld in aandelen of obligaties? Of vastgoed, crypto of goud? Als je dat nou (nog) niet doet, dan is de kans groot dat je een van de drie misvattingen die ik in deze aflevering bespreek ook “gelooft”.

Beleggen is een hele interessante manier om op de lange termijn meer geld te creëren en om een inkomsten bron aan je andere inkomsten toe te voegen.

Helaas klinkt beleggen voor veel mensen ook “eng”, “risicovol” of iets dat alleen de super rijken doen. En dat snap ik helemaal, want zo dacht ik er zelf een paar jaar geleden ook over.

Maar nu vind ik beleggen nu een van de leukste dingen binnen persoonlijke financiën en door middel van deze aflevering wil ik beleggen meer toegankelijk maken. Dus weet je nog niet zo veel over dit onderwerp en vraag je je wel eens af of beleggen ook iets voor jou is? Luister dan vandaag nog even naar deze aflevering.

Ik vind het super leuk als je me laat weten wat je van deze aflevering vond of als je hem op je socials kunt delen. Je kunt me vinden op Instagram (@gelukkiger.met.geld).

Wil je automatisch een berichtje ontvangen als er een nieuwe aflevering van deze podcast beschikbaar is? Klik dat op het ‘+’ teken.