#005 – Wat zijn jouw (financiële) doelen?

Weet jij precies wat jouw (financiële) doelen zijn?

Of vind je het moeilijk om deze helder te omschrijven? Soms zijn onze doelen heel vaag of is het niet duidelijk waarom ze precies je doelen zijn. Terwijl het juist zo handig is om écht duidelijk voor ogen te hebben waaróm je iets doet of tot doel hebt gesteld.

Want hoe duidelijker jij je doel hebt, hoe meer gemotiveerd je zult zijn hier naar toe te werken, hoe makkelijker je beslissingen kunt maken over of iets wel of niet goed bij je past, en hoe eerder je die doelen ook daadwerkelijk zult bereiken.

In deze aflevering van de Gelukkiger met Geld podcast ga ik dieper in op het duidelijk definiëren van je doelen en deel ik ook mijn 4 belangrijkste doelen die mij helpen mijn bedrijf zó vorm te geven dat t ook echt bijdraagt aan wat ik wil bereiken.

Ik deel trouwens ook een hele toffe actie waar maar 4 plekken voor beschikbaar zijn. Wil je meer weten over deze speciale actie weten? Stuur me een berichtje op Instagram (https://www.instagram.com/gelukkiger.met.geld/) of kijk op: https://courses.ingenataliehol.com/specialoffer

Wil je automatisch een berichtje ontvangen als er een nieuwe aflevering van deze podcast beschikbaar is? Klik dat op het ‘+’ teken. Je kunt me volgen op Instagram, onder mijn handle @gelukkiger.met.geld.