Gratis Masterclass

Jouw roadmap naar financiële rust, ​​​​​​​structuur en vrijheid

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Omschrijving

Je bent een succesvol ondernemer en draait genoeg omzet. Je zou er privé meer dan prima van moeten rondkomen. En toch…

  • …weet je aan het einde van de maand niet waar al je geld aan op is gegaan.
  • …zou je meer willen sparen voor die droomreis, een nieuwe auto of een verbouwing.
  • …weet je niet hoeveel omzet jij nodig hebt voor jouw privé doelen.
  • …heb je je pensioen nog altijd niet geregeld.
  • …weet je niet of beleggen iets is voor jou of niet.
  • …zou je graag meer rust en controle over je geld willen.
 

Na meer dan 12 jaar ondernemen weet ik dat genoeg omzet draaien niet automatisch betekent dat je het privé ook allemaal goed op orde hebt.  

In tegendeel! Vaak vraagt ondernemen zo veel van je dat je privé financiën ergens op de 86e plaats wat betreft prioriteiten komt. 

Maar ondertussen zou je heel graag meer rust, inzicht en vooral ook een plan voor de lange termijn willen voor je geld.

Herken je dit? 

Schrijf je dan snel in voor deze gratis masterclass waarin ik je leer hoe je meer rust, structuur en vooral ook vrijheid kunt creëren en welke stappen er voor nodig zijn. 

De belangrijkste punten op een rij:

Wie ben ik?

Ik geloof dat het ook voor jou mogelijk is om meer financiële vrijheid te creëren met je bedrijf, zodat je meer dan genoeg geld overhoudt om jouw droomleven te gaan realiseren.

Sinds 2010 ben ik ondernemer en pas 6 jaar later realiseerde ik me dat ondanks alle tijd, energie en vrije weekenden die ik in mijn bedrijf stak, ik nog steeds niet genoeg geld overhield aan het einde van de maand. Ik wist totaal niet hoe ik m’n pensioen zou moeten regelen als ondernemer, of ik moest beleggen (en hoe dan?) en hoe ik financiële vrijheid kon creëren.

Gedurende 3 jaar werd het mijn missie om álles over persoonlijke financiën te leren en toe te passen. Hier kwamen 2 boeken uit voort die ik schreef, waaronder 1 Amazon best seller.

En nu coach ik online ondernemers om ook financiële vrijheid te creëren. Ik merkte namelijk mee en mee dat er heel veel ondernemers zijn die met precies hetzelfde rondlopen als ik 6 jaar geleden. En ik gun je dat je dit een heel stuk sneller bereikt dan de 9 jaar die het mij duurde!

Meer over mij >>

Jouw roadmap naar financiële rust, ​​​​​​​structuur en vrijheid