Masterclass

Jouw gameplan voor je pensioen in 5 stappen

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Omschrijving

Je bent al een tijdje ondernemer en je weet eigenlijk heel goed dat je toch echt eens voor je pensioen moet gaan zitten

Maar waar begin je

Het klinkt allemaal zo ingewikkeld, en om heel eerlijk te zijn: ook wel een beetje saai.

Dus schuif je het toch nog maar even door op je to do lijst. Maar ja, voor je het weet ben je zo 3 maanden verder, dan 6 maanden en dan alweer een jaar.

In deze Masterclass neem ik je mee door de 5 basis stappen om je pensioen nu eindelijk deze maand nog te regelen.

Wie ben ik?

Ik geloof dat het ook voor jou mogelijk is om meer financiële vrijheid te creëren met je bedrijf, zodat je meer dan genoeg geld overhoudt om jouw droomleven te gaan realiseren.

Sinds 2010 ben ik ondernemer en pas 6 jaar later realiseerde ik me dat ik ondanks alle tijd, energie en vrije weekenden die ik in mijn bedrijf stak, ik nog steeds niet genoeg geld overhield aan het einde van de maand. Ik wist totaal niet hoe ik m’n pensioen zou moeten regelen als ondernemer, of ik moest beleggen (en hoe dan?) en hoe ik financiële vrijheid kon creëren.

Gedurende 3 jaar werd het mijn missie om álles over persoonlijke financiën te leren en toe te passen. Hier kwamen 2 boeken uit voort die ik schreef, waaronder 1 Amazon best seller.

En nu coach ik online ondernemers om ook financiële vrijheid te creëren. Ik merkte namelijk mee en mee dat er heel veel ondernemers zijn die met precies hetzelfde rondlopen als ik 6 jaar geleden. En ik gun je dat je dit een heel stuk sneller bereikt dan de 9 jaar die het mij duurde!

Meer over mij >>

Masterclass: Jouw gameplan voor je pensioen in 5 stappen