Masterclass

8 Must Do's voor financiële vrijheid in 2023

Woensdag
15 Februari 2023
10.00 uur

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Omschrijving

Yes het is 2023! Ben jij ook van plan om dit jaar EIN-DE-LIJK goed te worden met geld? Meer inzicht in je financiën? Financiële vrijheid ervaren? Geld aan jezelf uitgeven zonder je schuldig te voelen? Misschien wel meer dan je partner aan de gezamenlijke rekening bijdragen? Een goed toekomst plan hebben voor “later”? 

Maar hoe zorg je er nu voor dat je dit ook ECHT gaat doen? En niet na 2 weken weer laat verwateren totdat je je op 31 december bedenkt: “oh, maar ik wilde toch eigenlijk beginnen met mijn pensioen opbouwen?” 

Herken je dit? Schrijf je dan vandaag nog in voor deze gratis masterclass waarin ik je de 8 essentiële actie stappen leer die ervoor zorgen dat 2023 jóuw jaar wordt waarin je echt controle over je geld gaat krijgen.  

“Goed voor je geld zorgen is goed voor jezelf zorgen.”

Doe je mee? 

De belangrijkste punten op een rij:

Wie ben ik?

Ik geloof dat het ook voor jou mogelijk is om meer financiële vrijheid te creëren met je bedrijf, zodat je meer dan genoeg geld overhoudt om jouw droomleven te gaan realiseren.

Sinds 2010 ben ik ondernemer en pas 6 jaar later realiseerde ik me dat ik ondanks alle tijd, energie en vrije weekenden die ik in mijn bedrijf stak, ik nog steeds niet genoeg geld overhield aan het einde van de maand. Ik wist totaal niet hoe ik m’n pensioen zou moeten regelen als ondernemer, of ik moest beleggen (en hoe dan?) en hoe ik financiële vrijheid kon creëren.

Gedurende 3 jaar werd het mijn missie om álles over persoonlijke financiën te leren en toe te passen. Hier kwamen 2 boeken uit voort die ik schreef, waaronder 1 Amazon best seller.

En nu coach ik online ondernemers om ook financiële vrijheid te creëren. Ik merkte namelijk mee en mee dat er heel veel ondernemers zijn die met precies hetzelfde rondlopen als ik 6 jaar geleden. En ik gun je dat je dit een heel stuk sneller bereikt dan de 9 jaar die het mij duurde!

Meer over mij >>

8 Must Do's voor Financiële Vrijheid in 2023