Masterclass

Meer financiële vrijheid in 5 stappen

Woensdag 28 September 2022
09.00 uur

Dagen
Uren
Notulen
Seconden

Omschrijving

Financiële vrijheid is een hot topic, maar wat betekent het precies? En nog belangrijker: hoe kun jij die ook gaan bereiken?

Grote kans dat je bent gaan ondernemen juist omdat je vrijheid wilde. Niet alleen in je agenda maar vooral ook op je bankrekening! Geld overhouden om te sparen, vaker spontaan leuke dingen te kunnen doen en lekker onafhankelijk te zijn. En natuurlijk een pensioen opbouwen zodat je je geen zorgen hoeft maken over later, een mooi eigen vermogen opbouwen en misschien wel eerder stoppen met werken.

In deze masterclass neem ik je mee langs de 5 stappen die je als ondernemer mag zetten om de controle over jouw geld te pakken en vandaag al te beginnen met jouw reis naar financiële vrijheid.

Je ontdekt in de masterclass:

Wie ben ik?

Ik geloof dat het ook voor jou mogelijk is om meer financiële vrijheid te creëren met je bedrijf, zodat je meer dan genoeg geld overhoudt om jouw droomleven te gaan realiseren.

Sinds 2010 ben ik ondernemer en pas 6 jaar later realiseerde ik me dat ik ondanks alle tijd, energie en vrije weekenden die ik in mijn bedrijf stak, ik nog steeds niet genoeg geld overhield aan het einde van de maand. Ik wist totaal niet hoe ik m’n pensioen zou moeten regelen als ondernemer, of ik moest beleggen (en hoe dan?) en hoe ik financiële vrijheid kon creëren.

Gedurende 3 jaar werd het mijn missie om álles over persoonlijke financiën te leren en toe te passen. Hier kwamen 2 boeken uit voort die ik schreef, waaronder 1 Amazon best seller.

En nu coach ik online ondernemers om ook financiële vrijheid te creëren. Ik merkte namelijk mee en mee dat er heel veel ondernemers zijn die met precies hetzelfde rondlopen als ik 6 jaar geleden. En ik gun je dat je dit een heel stuk sneller bereikt dan de 9 jaar die het mij duurde!

Meer over mij >>

Meer financiële vrijheid in 5 stappen