The Financial Harmoney Podcast

Naast mijn eigen Nederlandse Podcast heb ik ook een Engelstalige Podcast: The Financial Harmoney Podcast waarin ik ook tips en ideeën deel over persoonlijke financiën niet specifiek voor ondernemers!

Silvia Bogers Podcast

Ik word door mijn business coach geïnterviewd over mijn eigen ondernemers reis: van het openen van mijn eigen talenschool in 2010 naar het schrijven van 2 boeken tot geldcoach voor ondernemers.

SETdc – De Magie van ondernemen

Ik ga in gesprek met Lisette over waarom geld toch zo’n taboe is en waarom ik geloof dat het zo ontzettend belangrijk is om meer over geld te praten om zo je geldzaken te gaan regelen en meer geluk te voelen!

Master Your Business Moves Podcast

Geld kan echt super leuk en tof zijn! Dat is precies het onderwerk van dit gesprek met Francina waarin we allebei praten over waarom je geld leuk(er) mag gaan vinden en hoe je negatieve energie kunt doorbreken.

Meet the Author Show

In dit (Engelstalige) interview vraagt Tony Steuer me het hemd van m’n lijf over mijn boek “30 Days to Financial Excellence”, het belang van habits en het vinden van balans tussen werk en privé.

Je Geld en/of Je Leven (#55)

Ik mocht terugkomen voor een 2e interview bij Michiel als terugblik op 2019 en vooruitkijkend naar 2020 in deze compilatie van meest geluisterde gasten die hij interviewde in 2019.

Je geld en / of je leven (#35)

Michiel interviewt mij over mijn eerste boek “100 Steps to Financial Independence” en welke stappen jij kunt zetten om financieel vooruit te komen en je leven makkelijker te maken.